Compress Fever 120 Pastilles

Vanzarea produsului s-a terminat.

Produsul nu mai este disponibil. Va rugam selectati o alternativa din categoriile relevante.

COMPRESS FEVER este un arzător de grăsime cu efect maxim de stimulare și accelerare termogenică, care este posibil să se realizeze cu utilizarea substanțelor autorizate. Este conceput pentru antrenament tare și intens și pentru sportivi puternici, care doresc să obțină o figură înfricoșătoare.

Care sunt cele mai eficiente arzătoare de grăsime pe care le cunoașteți?

Sinefrina și cofeina sunt combinații garantate, guggulsteronii reprezintă acidul topic absolut și acidul hidroxicitric (HCA), iar L-carnitina nu poate fi ratată în nici o dietă de desen. Acum imaginați-vă că toate aceste substanțe active conțin într-un singur supliment. Și nu numai că acestea sunt într-o concentrație atât de puternică încât se află la marginea posibilităților vaste de vânzare legală în Republica Cehă.

Acest lucru este COMPRESS FEVER. Aceasta este în plus față de cei convențional care ard îmbogățit cu substanțe suplimentare, cum ar fi de exemplu Bioperine® (piper negru).

COMPRESS FEVER este destinat:

 • Sportivi tari si intens instruiti.

Doza maximă de ingrediente active va umple întregul corp și veți putea simți explozia de energie care vă înfundă mușchii instruiți. Meticulos COMPRESS FEVER se potrivește perfect într-o serie de COMPRESS EXPAND, deoarece folosește numai preparate de cea mai înaltă calitate, care sunt dovedite de diverse cercetări. Ingredientele active selectate sunt pe bază naturală, astfel încât organismul poate fi mult mai bine absorbit și utilizat.

Ce vă puteți aștepta după consumarea COMPRESS FEVER:
 • Metabolismul accelerării - Gugulipid® este o marcă înregistrată (societatea Sabinsa Corporation) pentru guggulsterone foarte funcționale, extract standardizat al plantei Commiphora mukul, utilizat pe scară largă în medicină pentru combaterea obezității. Guggulsterones acționează și pentru creșterea activității glandei tiroide, adică. Crește metabolismul global.
 • Stimularea organismului - conținutul ridicat de substanțe de stimulare, cofeina și sinefrina (extract de guarana, extract de mate de yerba, extract de Citrus aurantium, extract de ceai verde) energizează organismul și promovează atragerea unui mușchi masiv. Efect puternic dehidratant (diuretic) al cofeinei și plăcii de sinefrină la momentul potrivit, când aveți nevoie de ea.
 • Creșterea termogenezei interne. Bioperine® este un extract standardizat din fruct de Piper nigrum (piper negru). Bioperine® îmbunătățește rata de absorbție a nutrienților până la 30%. Absorbția este un factor cheie în organism pentru ca substanțele nutritive să fie active din punct de vedere biologic. Datorită capacității sale de a crește absorbția nutrienților se numește termonutrienți naturali și amplificatori biologici. După apariția termogenezei, cererea de nutrienți pentru menținerea proceselor metabolice crește rapid.
 • Management eficient cu grăsimi stocate. Datorită cercetărilor, combinația dovedită de medicamente de top Garcitrin® și L-carnitină (Carnipure®) conduc la o grăsime subcutanată eficientă.
Dozaj recomandat:
 • 3 capsule dimineața (aproximativ 30 de minute înainte de micul dejun) și 3 capsule la prânz (aproximativ 30 de minute înainte de prânz).
 • Luați în mod regulat trei săptămâni, apoi treceți o pauză de o săptămână în utilizare. Apoi porniți din nou produsul pentru încă 3 săptămâni
Avertizare:
 • Nu folosiți înainte de culcare!
 • Nu depășiți doza recomandată!
 • În funcție de doza recomandată, înghiți capsulele cu multă apă.
 • A se păstra la 25 ° C și se utilizează în decurs de 3 luni.
 • Produsul conține cafeină, deci nu combinați cu alte surse de cafeină!

  Parametrii

  Producator:
  Nutrend
  Ambalaj:
  120 pastilles
  Aroma:
  no flavor
  Website producator:
  www.nutrend.cz
  Performanta:
  body-building
  Tip produs:
  dietary supplement
  1. pozice ve skladu:
  2. pozice ve skladu:
  Produsul este listat in urmatoarele categorii:
    plata la livrare numerar
  GLS 25,00 RON
  Ridicare personala de la sediul SeasonSport Gratuit

  Imagini suplimentare