Fitness Pad 60x60x1cm

Patru plăci din spumă rigidă EVA cu o suprafață impermeabilă și antiderapantă. Protejează podeaua împotriva deteriorării.

Mai multe informatii

Vanzarea produsului s-a terminat.

Produsul nu mai este disponibil. Va rugam selectati o alternativa din categoriile relevante.

Maturele de fitness Merco sunt patru plăci de spumă EVA, pe care le puteți utiliza oriunde aveți nevoie pentru a proteja podeaua de deteriorări. Cea mai mare aplicație, dar aceste tampoane vor găsi în tělovičnách, interne și publice, și studiouri de fitness. Este pentru ei nu numai de practică, dar datorită unei structuri inovatoare cu celule închise pot rezista Merco fitness mat și echipamente de exerciții mai ușoare. În plus, utilizarea de material EVA și impermeabile, anti-alunecare, non-toxice și ușor de întreținut. Ambalaje pentru saltele de fitness Merco conține patru plăci cu încuietori pentru o conexiune ușoară. Fuziunea lor va fi formată pe o suprafață de 1,44 metri pătrați. Dar nu există prin cumpărarea de pachete suplimentare pot fi mărite până în cazul în care vă permite dimensiunile camerei dumneavoastră. Pentru completare, fiecare placă este completată chiar și cu două margini pentru a alinia întreaga suprafață.

Parametrii

Cod producator:
BC04030
Website producator:
www.e-sportshop.cz
Culoare:
black
Greutate:
1.300 g (complete)
Material:
EVA foam
Bucati:
4pcs
Suprafata:
smooth / patterned
Anul colectiei:
2016
Dimensiuni:
60 cm x 60 cm x 1 cm
Producator:
Merco
Dimensiune pachet:
64 cm x 64 cm x 4 cm
Accesorii:
8x edge
Tara de origine:
Taiwan
Cod vamal:
3918900090
Taxa:
Packaging material:
1. pozice ve skladu:
2. pozice ve skladu:
  plata la livrare numerar
GLS 25,00 RON
Ridicare personala de la sediul SeasonSport Gratuit

Imagini suplimentare

Fitness Pad Fitness Pad Fitness Pad Fitness Pad Fitness Pad Fitness Pad Fitness Pad Fitness Pad Fitness Pad Fitness Pad Fitness Pad Fitness Pad Fitness Pad Fitness Pad

Produse asemenatoare