Micro X Mingi tenis de camp

O minge excelentă din a treia generație cu structură microcelulară. Perfectă redare, durabilitate,fara pierdere de presiune în timpul jocului.

Mai multe informatii

Vanzarea produsului s-a terminat.

Produsul nu mai este disponibil. Va rugam selectati o alternativa din categoriile relevante.

Mingile de tenis sunt umplute cu 700 de milioane de micro-celule. Miezul de cauciuc moale special dezvoltat pentru structura microcelulară, meltonul special FLEX FELT care îmbunătățește jocul și senzația de minge, combinația de miez de cauciuc, Melton și tehnologiile folosite împreună creează caracteristici superioare de joc și găsește un control excelent al mingii, aprobat de ITF și USTA.
 
Joc excelent, durabilitate excelentă, fără pierderi de presiune și formă, jocuri de lumină simt stabilitatea jocurilor pe tot parcursul jocului, durată nelimitată de depozitare, calități speciale de sunet, cea mai bună minge la altitudine mare, în condiții reci.
 
Tretorn MICRO X este mingea a viitorului, este a treia generație de mingi de tenis. Acestea au fost clasificate și aprobate de ITF ca fiind "presiunea micro celulelor". Aceste bile nu sunt comparabile cu bilele fără presiune. Fiecare minge este umplută cu 700.000.000 microcelule, fiecare are un diametru de 5-100 microni. Fiecare dintre aceste celule este umplută cu aer. Aceste celule funcționează aproape la fel de bine ca aerul sub presiune în minge, singura diferență fiind aceea că scurgeri de aer.
 
Desigur, caracteristicile jocului ambelor mingi nu sunt aceleași. Este foarte dificil să comparăm presiunea cu mingea MICRO X, deoarece sunt două tipuri diferite de mingi și datorită presiunii își schimbă proprietățile foarte des și rapid.

Parametrii

Suprafata:
all
Presurizata:
no
Website producator:
www.tretorn.com
Bucati:
4 pcs / plastic jar
Producator:
Tretorn
Omologat:
ITF
balls in the dose:
4
Performanta:
competition
1. pozice ve skladu:
2. pozice ve skladu:
Produsul este listat in urmatoarele categorii:
  plata la livrare numerar
GLS 25,00 RON
Ridicare personala de la sediul SeasonSport Gratuit

Imagini suplimentare