Mini Band Set benzi antrenament 50x5 cm

Set practic de cinci benzi rezistente cu diferite grosimi pentru exerciții de întărire și reabilitare eficiente. Setul este ambalat în husa pentru a facilita transportul și depozitarea.

Mai multe informatii

Vanzarea produsului s-a terminat.

Produsul nu mai este disponibil. Va rugam selectati o alternativa din categoriile relevante.

Training loop Merco Mini Band este un instrument de consolidare ușor, eficient și versatil care poate fi folosit oriunde și oricând. Cauciucul rezistent din Merco Mini Band este potrivit pentru exercitii de întărire, exercițiilor de întindere și reabilitare. Merco Mini Band este o bandă de latex cu o lungime circumferențială de 50 cm și o lățime de 5 cm. Oferim cinci tipuri diferite, fiecare având un nivel diferit de rezistență. Merco Mini Band este fabricat din latex non-toxic, moale și plăcut la atingere, cu culori diferite. Acest set de benzi este ambalat într-o husa practică pentru transport și depozitare mai ușoara. Merco Mini Band este potrivit pentru o sală de gimnastică profesională, un centru de fitness sau pentru uz casnic.

Merco Mini Band:
verde      - 500 x 50 x 0.4 mm
galben     - 500 x 50 x 0.6 mm
portocaliu    - 500 x 50 x 0.8 mm
violet     - 500 x 50 x 1.0 mm
negru      - 500 x 50 x 1.2 mm

Parametrii

Material:
latex
Tara de origine:
China
Cod vamal:
95069190
Packaging material:
20
Produsul este listat in urmatoarele categorii:
  plata la livrare numerar
GLS 20,00 RON
Ridicare personala de la sediu Gratuit

Imagini suplimentare

Mini Band Set Mini Band Set Mini Band Set Mini Band Set Mini Band Set Mini Band Set Mini Band Set Mini Band Set Mini Band Set Mini Band Set Mini Band Set Mini Band Set

Produse asemenatoare