MiStringer masina racordat rachete tenis

Mașină de racordat rachete de tenis simplă și portabilă, realizată din materiale de calitate.

Mai multe informatii

Disponibilitate Pret
in 5 zile lucratoare 1.936,10 RON
Pret pentru 2 buc: 1.803,27 RON
buc
Produsul poate fi livrat in 14.12.2021. Timpul de livrare variaza in functie de tara.

MiStringer este singurul aparat de încredere, cu adevărat portabil,  de racordat disponibil astăzi! Caracteristicile sale unice vă permit să vă auto-racordati propriile rachete cu racordajul corect la tensiunea potrivită. Oriunde și oricând! Racordarea personala are multe avantaje. În primul rând, nu mai depindeți de disponibilitatea racordeorului dvs. local. De asemenea, racordarea personala vă permite să experimentați diferite racordaje si tensiuni. MiStringer are un dispozitiv patentat de tensionare care garantează o strângere precisă și consistentă. Clemele unice țin racordajul ferm chiar și la cele mai înalte tensiuni. Cu MiStringer puteți găsi combinația ideală de racordaje și tensiune care vă oferă puterea și precizia pe care o căutați. MiStringer cântărește doar 6 kilograme și vine într-o geanta de mana (dimensiuni 41 x 28 x 8 cm), care se potrivește chiar și în geanta dvs. de rachete. Oriunde te duci, tot ce ai nevoie pentru a racorda propriile rachete, ea merge cu tine! În sfârșit, o investiție în MiStringer se plătește singură. Între 15 și 20 de lucrări de racordat ați recuperat costul mașinii și ați început să economisiți o mulțime de bani pe costuri de racordare.

Caracteristici:
- Patentat EZ-Pull – MiStringer are dispozitivul de tensionare EZ-Pull patentat, care vă permite să setati ușor și rapid până la 75 lbs. Spre deosebire de toate celelalte sisteme de pe piață, EZ-Pull nu utilizează un arc tradițional, comprimat, pentru a regla tensiunea și, prin urmare, nu necesită calibrare. Gripperul cu coardă cu diamant din EZ-Pull deține chiar și cele mai silențioase fire.
- Patentat Lock Clamps – Atunci când racordati, clemele patentate de blocare ale elementului MiStringer sunt atașate la masa de montare. Este necesară o presiune minimă pentru a menține racordajul strâns, chiar și la tensiuni înalte. În toate celelalte mașini, clemele sunt fie plutitoare, fie fixate la baza mașinii și trebuie să suporte o presiune prea mare asupra racordajului pentru a il tine.
- 6-Point Mounting system – Pentru a evita orice distorsionare a ramei, MiStringer este echipat cu un sistem de montare în 6 puncte care fixează rama în siguranță în timp ce se racordeaza.
- Puternic și robust – Fabricat din aluminiu de înaltă compresie și oțelul de înaltă calitate sunt folosite pentru a asigura un produs puternic și robust.
- Usor si portabil – MiStringer cântărește numai 6 kg, ceea ce face ușor să luați mașina oriunde doriți să o utilizați.
- Realizare usoara a crossului – Pentru a realiza rapid corzile încrucișate, MiStringer vine cu unicul StringWeaver. Un instrument inteligent care accelerează țeserea corzilor încrucișate cu până la 200%.

Parametrii

Tara de origine:
Czech Republic
Cod vamal:
84798997
Packaging material:
20
1. pozice ve skladu:
2. pozice ve skladu:
Produsul este listat in urmatoarele categorii:
  plata la livrare numerar
GLS Gratuit
Ridicare personala de la sediul SeasonSport Gratuit
Cod produs:
32131
EAN:
0660902894918
Disponibilitate Pret Bonus Pret de la 2buc  
in 5 zile lucratoare 1.936,10 RON 0 1.803,27 RON

Imagini suplimentare

MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer MiStringer

Produse asemenatoare