Powapass TT10 masina aruncat mingi fotbal

Masina de aruncat mingi unica pentru jucatorii de fotbal pentru a-si imbunatati abilitatile si a practica diverse situatii de joc.

Mai multe informatii

Disponibilitate Pret
in 5 zile lucratoare 8.382,04 RON
Pret pentru 2 buc: 7.920,73 RON
buc
Produsul poate fi livrat in 09.10.2020. Timpul de livrare variaza in functie de tara.

Masina de aruncat mingi de fotbal Powapass TT10 este conceputa pentru persoane fizice sau cluburi de fotbal, este destinat în primul rând pentru jucătorii cu vârsta de 16 ani. TT10 are 5 viteze și poate fi programat pentru a aruncat 5 mingi la intervale fixe de 2, 4, 6 și 8 secunde pentru a permite cursuri de formare rapidă și de transfer de fitness. Este ușor de transportat datorită designului și greutății reduse (aproximativ 25 kg). Mașina oferă cluburilor abilitatea de a instrui un jucator cu privire la punctele slabe sau pentru a se baza pe punctele forte ale acestora. Extraordinar pentru portari la antrenarea coordonării ochilor și a reflexelor.

Antrenorii pot instrui jucatori individual și să fie siguri că fiecare minge va atinge ținta dorită și va obține cele mai multe din sesiunile de antrenament. Preluarea, Preluarea cu o atingere, întoarcerea, încrucișările, colțurile, lovirea și folosirea coapsei și a pieptului pentru controlul mingii sunt ceea ce face Powapass. Consolidarea abilităților jucătorului și a nivelului de fitness prin simularea exercitiilor reale folosind funcția de repetare care va trimite o minge la intervale stabilite până când alimentatorul este gol fără a fi nevoie să apăsați permanent telecomanda. Powapass va îmbunătăți încrederea jucătorului.

Portarii se pot antrena individual pe toate aspectele jocului, acțiunea reflexă, poziționarea și coordonarea ochilor fata de maini pot fi întărite prin natura repetitivă a Powapass. Mingi lungi, mingi joase, antrenament penalty, loviturile de pe teren și exercițiile de pregătire pentru portar sunt o necesitate cu Powapass.

Specificatii:
- Telecomanda inclusa
- Baterie reincarcabila
- Unghiuri ajustabile
- 5 intervale de lansare
- 5 viteze
- Motor de putere mare
- Functie unica de repetare
- TT10 poate pasa o minge de la 25m pana la 45 m 
- Sistem extins pentru 5 mingi (5 mingi Powapass incluse)
- Usor si portabil
- Suport detasabil pentru transport usor
- Design puternic durabil
- Mingi 14-18 PSI

Parametrii

Telecomanda:
yes
Cod vamal:
Tara de origine:
China
Packaging material:
20
1. pozice ve skladu:
2. pozice ve skladu:
Produsul este listat in urmatoarele categorii:
  plata la livrare numerar
GLS Gratuit
Ridicare personala de la sediul SeasonSport Gratuit
Cod produs:
32947
Disponibilitate Pret Bonus Pret de la 2buc  
in 5 zile lucratoare 8.382,04 RON 0 7.920,73 RON

Imagini suplimentare

Powapass TT10 Powapass TT10 Powapass TT10 Powapass TT10 Powapass TT10 Powapass TT10

Produse asemenatoare