Pro 2 Internal tun mingi tenis

Mașină de calitate, modernă pentru jucătorii de tenis de toate nivelele de performanță. Cu telecomandă, ușor de portabil și de depozitat.

Mai multe informatii

Disponibilitate Pret
in 5 zile lucratoare 10.852,80 RON
buc
Produsul poate fi livrat in 29.03.2019. Timpul de livrare variaza in functie de tara.

Tunul de mingi Spinfire Pro 2 este un model modern și de TOP conceput pentru toți entuziaștii de tenis, care ar dori să-și îmbunătățească abilitățile de tenis. Spinfire Pro 2 oferă oscilații interne, iar designul său elegant permite o capacitate de 200 de mingi, fiind totodată extrem de portabil și compact pentru stocare. Caracteristică ambalată, include atât oscilație orizontală și verticală, funcția 2 line drill, spin extrem, afișaj LCD, panou tactil cu membrană și multe altele. Oferim modelul Pro 2 în două versiuni - cu baterie internă sau externă. Cu bateria inovatoare Spinfire Externă, tunul de mingi este mult mai ușor, permițându-vă să il lăsați în mașină și să aduci în interior numai acumulatorul pentru încărcare. Mașina este controlată de un panou tactil cu membrană cu un ecran LCD iluminat din spate sau datorită telecomenzii, care este inclusă. Seria de tunuri de mingi Spinfire Pro oscilează intern și se mișcă rapid făcândaruncari mai puțin previzibile. Acest design se îndepărtează de modelul tradițional al tunurilor de mingi cu oscilație a întregului corp, care este mai lent și mai previzibil.

Extreme Spin: Spinfire Pro 2 acest tun are role de aruncare "extrem de aderente" care pot crea nivele foarte ridicate de topspin & slice. Când este setat la nivelul maxim, dificultatea de rotație este atât de ridicată încât dacă o puteți stăpâni, nu veți avea probleme cu adversarul dvs. în jocul real.

 

2 Line Drill: Spinfire Pro 2 oferă o lovitură complet aleatorie, dar oferă de asemenea această caracteristica 2 line drill. Odată stabilite, mingile nu vor mai fi aleatoare, în schimb, veți primi alternante forehands și backhands. Acesta poate fi setat fie "îngust", "mediu" sau "larg" pentru a varia gradul de dificultate. De asemenea, puteți seta timpul dintre fiecare minge. Pentru dificultăți suplimentare, puteți activa simultan "oscilația verticală" pentru a varia adâncimea fiecărei aruncari.

 

Caracteristici:
- Viteza maxima 80mph / 130km/h
- Viteza minima 20mph / 32km/h
- Extreme topspin & slice
- Interval timp aruncari mingi 2 - 15 seconds
- Oscilatie pe orizontala (wide & medium) si oscilatie verticala
- 3 – 8 ore durata de utilizare a bateriei
- capacitate 200 mingi
- Greutate: 54lbs / 24,5 kg
- Include telecomanda
- 2 line drill (wide, medium & narrow)
- Dimensiuni depozitare: 49 x 51 x 67 cm
- 2 ani garantie

Parametrii

Telecomanda:
da
Functii pe 2 linii:
da
Alimentare electrica:
220 V
Cos:
folding for 200 balls
Oscilator:
da
Rotatii:
da
Viteza:
max. 130 km/h
Sasiu:
da
Tara de origine:
China
Cod vamal:
85437090
Packaging material:
20
Produsul este listat in urmatoarele categorii:
  plata la livrare numerar
GLS Gratuit
Ridicare personala de la sediu Gratuit
Cod produs:
31887
Disponibilitate Pret Bonus  
in 5 zile lucratoare 10.852,80 RON 0

Imagini suplimentare

Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal Pro 2 Internal

Produse asemenatoare