Pure Aero Decima Lite French Open racheta tenis

Versiunea mai ușoară a rachetei de tenis uimitoare din ediția limitată pentru anul 2018, ideală pentru jucătorii performanți.

Mai multe informatii

Vanzarea produsului s-a terminat.

Produsul nu mai este disponibil. Va rugam selectati o alternativa din categoriile relevante.

Racheta de tenis Pure Aero Decima Lite French Open oferă un design limitat inspirat de al 10-lea triumf al lui Rafael Nadal la Paris. Acest model este realizat și cu tehnologii moderne, cum ar fi AeroModular2 (în prezent forma cea mai aerodinamică a cadrului) pentru lovire mai rapida, FSI Spin (spațierea mai mare a racordajului) pentru a elibera mișcarea racordajului lungi și pentru a atinge viteza maximă de rotație, tehnologia GT și fibre de tungsten) pentru o stabilitate a cadrului, Cortex Inside (sistem de amortizare) pentru confort optim. Racheta de tenis Pure Aero Decima Lite French Open are o lungime standard de 275 in (685 mm), greutate 270 g (fara racordaj), echilibru 330 mm, dimensiunea capului 100 in2 (645 cm2), numar corzi 16x19 , Profil cadru 23-26-23 mm, duritate RA 72 și grip Babolat Syntec Pro. Racheta de tenis Pure Aero Decima Lite French Open este cea mai bună alegere pentru acei jucători care caută viteză, putere și rotire la un nivel maxim.

Rachete asemanatoare:
- Head Graphene Touch Extreme Lite
- Wilson Burn 100ULS
- Yonex EZONE DR Lite (270g)

Parametrii

Material:
graphite
Lungime:
27 in
Duritate:
RA 72
Greutate:
270 g
Suprafata lovire:
100 in2
Balansul rachetei:
330 mm
Racheta racordata:
no
Include ambalaj:
yes
Performanta:
performance players
Tara de origine:
China
Cod vamal:
95065100
Packaging material:
4
Produsul este listat in urmatoarele categorii:
  plata la livrare numerar
GLS 20,00 RON
Ridicare personala de la sediu Gratuit

Imagini suplimentare

Pure Aero Decima Lite French Open Pure Aero Decima Lite French Open Pure Aero Decima Lite French Open Pure Aero Decima Lite French Open Pure Aero Decima Lite French Open Pure Aero Decima Lite French Open

Produse asemenatoare