TA-04 Incaltaminte interior

Pantofi de înaltă calitate potriviți pentru squash, badminton și alte sporturi dinamice de interior. Un singur tip de cauciuc eficient.

Mai multe informatii

Vanzarea produsului s-a terminat.

Produsul nu mai este disponibil. Va rugam selectati o alternativa din categoriile relevante.

Pantofi de interior spațioși și confortabili, potriviti în special pentru squash, badminton, ricochet, floorball, oriunde, unde un jucător trebuie să fie sigur că nu va aluneca - pentru a avea o mișcare stabilă. Talpa este realizată din două tipuri de cauciuc, ușoară, moale, asigură o adeziune perfectă la podea și previne alunecarea și entorsa ulterioară a gleznei. Cauciucul închis în formă de cruce garantează o torsiune minimă

Călcâiul este amortizat cu POWER CUSHION brevetat, absorbind efectiv reculurile de șoc. Întreaga talpă este evident făcută din colorarea cauciucului. Vârful și întreaga parte frontală a încălțămintei sunt cusute cu atenție pentru a preveni uzura timpurie pe partea din față a pantofului, în special vârful, care se poate observa în special în badminton sau squash. Suprafața superioară este realizată într-un design foarte atractiv din piele sintetică, limba este făcută din țesături moi respirabile, care nu împing totemul.

Există o pungă specială pentru încălțăminte în prețul încălțămintei.

Parametrii

Website producator:
www.trump-sports.com
Tara de origine:
Taiwan
  plata la livrare numerar
GLS 25,00 RON
Ridicare personala de la sediul SeasonSport Gratuit

Imagini suplimentare

TA-04 TA-04 TA-04 TA-04 TA-04 TA-04 TA-04 TA-04