Tun de aruncat mingi Sports Tutor Junior, baterie Tun aruncat mingi

Potrivit atât pentru jucătorii de agrement și competițional. Soluție portabilă, fără fir, reglabilă, raport preț / performanță excelent.

Mai multe informatii

Disponibilitate Pret
in 5 zile lucratoare 5.361,74 RON
buc
Produsul poate fi livrat in 08.05.2019. Timpul de livrare variaza in functie de tara.

RADAN SPORT este cel mai mare producător de mașini de bile din lume , US SPORTS TUTOR, pe piața cehă și slovacă din 1995 și oferă o garanție de 2 ani și servicii pentru clienți.

Masina de tenis cu bile Sports Tutor Junior are o stivă de până la 80 de bile și poate trage bile la viteze de până la 85 km / h. Puteți alege câte bile pe minut doriți să obțineți. Poate fi cu ușurință șase sau patruzeci. Această mașină cântărește 18 kg și datorită oscilatorului ajustabil manual poate influența traiectoria și unghiul bilelor arse.

Această mașină este alimentată de baterii și va dura aproximativ 2-3 ore. Încărcarea durează aproximativ 12 ore. Pentru prețul și calitatea deosebită a acestui model este unul dintre cele mai bine vândute mașini cu bile pe piața cehă! Mașina se poate întoarce și poate trage la întâmplare bilele. Puteți cumpăra o baterie externă "Baterie externă" sau o putere electrică de 220 V - "Alimentare externă de curent alternativ".

Parametrii

Greutate:
18kg
Alimentare electrica:
battery
Cos:
folding to 80 balls
Oscilator:
yes
Sasiu:
no
Dimensiuni:
30 x 50 x 50cm
Viteza:
max. 85 km/h
Timp incarcare baterie:
12 hours
Timp de operare:
2-3 hours
Website producator:
www.sportstutor.com
Tara de origine:
United States
Produsul este listat in urmatoarele categorii:
  plata la livrare numerar
GLS Gratuit
Ridicare personala de la sediu Gratuit
Cod produs:
1372
EAN:
8591792013726
Disponibilitate Pret Bonus  
in 5 zile lucratoare 5.361,74 RON 0

Imagini suplimentare

Tun de aruncat mingi Sports Tutor Junior, baterie Tun de aruncat mingi Sports Tutor Junior, baterie Tun de aruncat mingi Sports Tutor Junior, baterie Tun de aruncat mingi Sports Tutor Junior, baterie Tun de aruncat mingi Sports Tutor Junior, baterie Tun de aruncat mingi Sports Tutor Junior, baterie Tun de aruncat mingi Sports Tutor Junior, baterie Tun de aruncat mingi Sports Tutor Junior, baterie

Produse asemenatoare